Mobiele surveillance tips

Mobiele surveillance tips.

Wanneer u voor het eerst denkt aan mobiele surveillance, denkt u waarschijnlijk aan een bedrijf dat ingeschakeld wordt om uw pand in de gaten te houden. Maar tegenwoordig kun je mobiele surveillance ook zelf doen met beveiligingscamera’s. Een andere tijd was vroeger, toen camera’s alleen diefstal vastlegden, maar tegenwoordig kunt u veel meer met beveiligingscamera’s. Ook hierin kunnen mobiele surveillanten daarom ook veel voor u betekenen, omdat u waarschijnlijk niet de tijd hebt om alles zelf in de gaten te houden.

Beveiligingssystemen

De bewakingssystemen van vandaag zijn veel geavanceerder dan een paar jaar geleden. Zij kunnen worden gebruikt om het verkeer te analyseren, de activiteiten van werknemers te controleren, uw bedrijf te beschermen tegen frauduleuze schadeclaims, en nog veel meer. De echte waarde in het hebben van een bewakingssysteem komt van het voordeel halen uit elk van zijn mogelijkheden. Voor dit artikel, ging ik goed onderzoek doen naar een paar van de manieren waarop u vandaag de dag het meeste uit bewakingscamera’s voor uw bedrijf kunt halen.

Mobiele surveillance bedrijven.

Mobiele surveillance bedrijven kunnen u helpen met het installeren, managen en reageren op camera beelden. Met de technologie van nu is het dus niet persé de bedoeling om alles zelf te doen, wij snappen dat u ook andere dingen te doen heeft. Er zijn genoeg bedrijven die mobiele surveillance als dienst aanbieden, en waar u ook op kunt bouwen als het gaat om uw beveiligingscamera’s. Naast beveiligingscamera’s hebben mobiele surveillanten ook andere werkzaamheden waar ze zich op richten om uw bedrijf veilig te houden, maar in dit artikel gaan we dieper in op beveiligingscamera’s.

De voordelen van beveiligingscamera’s

Hieronder ga ik verder in op de voordelen die beveiligingscamera’s kunnen hebben voor de veiligheid van uw bedrijf.

  1. 24/7 mobiele surveillance voor uw bedrijf.

Een van de meest populaire aspecten van een bewakingssysteem voor uw bedrijf is het hebben van de manier om uw zaak of verschillende zakelijke locaties te controleren via een mobiele app in connectie met het apparaat. Door de onbevooroordeelde systemen in connectie met Internet kunt u handig inloggen op de app om vanaf overal snel te bekijken naar levende en opgenomen video’s van uw bedrijf. U kunt zoeken naar opnames voor specifieke tijdvakken en incidenten vergelijkbaar met en waar nodig, bijvoorbeeld wanneer u in de stad loopt, na werkuren of op vakantie. Een oogje op uw zaak houden was nog nooit zo eenvoudig. Zo heeft u letterlijk altijd mobiele surveillance beveiligers die uw pand in de gaten houden, en hoeft u dit niet altijd zelf te doen, er zijn bedrijven die dit voor u doen.

 

  1. Verhoog productiviteit door mobiele surveillance.

Gebruik van mobiele surveillance kan de productiviteit in uw bedrijf verhogen.

Bij onderzoek van de impact van videobewaking op het gedrag van werknemers in ongeveer 400 restaurants in Amerika, waren de resultaten enigszins verrassend. Diefstal door werknemers daalde voorspelbaar. (Dit is een enorme samenloop voor die industrie omdat de winstmarges met het oog daarop dun zijn, en tradities zoals een enorme fooi krijgen voor heel wat serveersters een aangename praktijk zijn). Het onverwachte was echter dat de productiviteit en de verkoop zelfs meer stegen dan de diefstal daalde.

Dit geldt natuurlijk niet voor elke situatie. Als werknemers in hun omgeving er rekening mee houden dat videobewaking ertoe zal leiden dat hun hele doen en laten in twijfel wordt getrokken, zullen ze alle laatste protocollen en processen die hen zijn toegewezen, gaan volgen.

Zoals de Harvard materie evaluatie opmerkt, is misschien het echte voordeel van toezicht het potentieel om goed werk te ontdekken en te belonen, niet om slecht gedrag te ontmoedigen. De sleutel is ervoor te zorgen dat u toezicht gebruikt als een overdrijving om positieve bekrachtiging te bieden, en niet als een eindeloze bron van kritiek.

  1. Videobewaking beschermt u tegen aansprakelijkheid

Een andere enorme verbetering die u misschien in eerste instantie niet verwacht is de steun die het biedt aan u en uw medewerkers in de oorlog van aansprakelijkheid. Bij een hij-zei zij-zei en welles nietes verhaal, kan het hebben van een video-collectie om u te helpen van onschatbare waarde zijn.

 

Aansprakelijkheid geschillen kunnen voorkomen uit een kleine gebeurtenis in een aantal manieren. Een klant kan een ongeval hebben op uw eigendom en u aanklagen voor schade. De werknemers kunnen een pesterij, een discriminatie, of een bijkomende handeling naar u indienen. Afhankelijk van de branche waarin u actief bent, kunt u bovendien afhankelijkheid hebben van kronieken binnen handbereik voor acceptatiekwesties. De sleutel is om duidelijk te maken aan werknemers dat de videocamera’s er zijn voor hun bescherming en dat, ongeacht wat er gebeurt, de opname gebruikt kan worden als gebeurtenis uit de hand loopt.

  1. Analyse van patronen in de winkel

Als het gaat om videobewaking, zijn het niet alleen medewerkers die u kunt analyseren. Als u een winkel heeft kunt u beginnen met het nemen van een kijkje op hoe uw klanten invloed hebben op uw winkel, en wat je kunt bereiken om meer klanten te krijgen of  het proces te stroomlijnen.

 

De sleutel als het gaat om te kijken naar het gedrag van klanten is om erachter te komen wat belangrijk is, om zo uw video te richten op deze gegevens. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar het koop patroon van de klanten, daarna jouw winkel opnieuw inrichten,  en weer kijken naar het koop patroon. Zo kun je vergelijken en zien wat effectiever is.

  1. Vermindert het onbedoelde aantal valse alarmen

Een ander voordeel van een mobiele surveillance bewakingssysteem en monitoring is dat het visuele proclamatie kan bieden aan u of het monitoring bedrijf met betrekking tot elke activering of alarm. Dit vermindert sterk de risico’s van vals alarm. Er is namelijk niet altijd alarmopvolging nodig.

Sirenes en audiowaarschuwingen zijn in veel gevallen een prima waarschuwing, maar een visuele verklaring verhoogt de kans dat een dader wordt gepakt bij het volbrengen van een criminele activiteit.

  1. Korting op verzekeringspremies

In sommige gevallen kan een superieur bewakingssysteem daadwerkelijk uw verzekeringspremies verlagen, hoewel dit verschilt per verzekeringsmaatschappij. Lees hier een stukje van de consumentenbond over korting op verzekeringspremies.

Wat u nu weet over mobiele surveillance.

Terwijl we normaal gesproken denken over videobewaking als puur een beveiligingsoplossing, zijn er een heleboel extra manieren waarop het uw bedrijf kan helpen. Het gebruik van videobewaking als zekere versterking kan de productiviteit van werknemers stimuleren en uw team laten weten dat u achter hen staat. In gevallen van verantwoordelijkheid of naleving kan uw camerasysteem een belangrijke bron van bewijs zijn om u te beschermen. Ten slotte kan het gebruik van videobewaking om de actiepatronen van uw klanten te analyseren, leiden tot belangrijke inzichten die u kunnen helpen de verkoop te stimuleren en uw lay-out te veranderen. Door gebruik te maken van aanvullende manieren om videobewaking te gebruiken, kunt u de voorsprong krijgen die u nodig hebt om de verkoop en productiviteit te stimuleren.

  • Gebruik videobewaking op afstand om werknemers duidelijk te maken dat het er is om hen aan te moedigen.
  • Herinner uw team eraan dat de camera’s hun hulp zullen geven voor verantwoordelijkheid en naleving.
  • Analyseer het gedrag van de koper en identificeer de signalen die u kunt gebruiken om een verkoop tot stand te brengen.

Wilt u nog iets weten?

Bij vragen of ideeen kunt u altijd contact met mij opnemen via de contactpagina.

Terug naar de welkomstpagina.

Lees ook:

Beveiliging in de zorg

Beveiligingstips