Huidverzorging van Beauty vloggers

Huidverzorging van Beauty vloggers

Een stralende huid, we willen het allemaal (niet dan?), maar het is niet altijd makkelijk. De meeste mensen hebben geen baby smooth huidje op hun gezicht. Iedereen heeft zijn eigen problemen, en we zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe tips en tricks als het gaat om het verzorgen van de huid.

Wij zoeken het voor je uit

Als wij achter de geheimen willen komen, waar kunnen wij die dan het beste vinden?

We gingen op onderzoek uit en kwamen uit bij 5 verschillende beauty vloggers.

Wij vroegen deze 5 vloggers wat hun skincare geheimen zijn, om te kijken of er ergens een link is.

We gaan deze met je doorlopen, maar houden hun namen anoniem.

De resultaten

  1. “Soms is jouw huid droog en de luchtvochtigheid laag, en daarvoor gebruik ik iets wat je niet zou verwachten als het gaat om skincare. Wat ik namelijk doe is een luchtbevochtiger in mijn slaapkamer houden, zo blijft mijn huid gehydrateerd! Ik merk hierbij een flink verschil tussen wanneer ik de luchtbevochtiger wel of niet gebruik. Wanneer ik de luchtbevochtiger dus niet gebruik merk ik zelfs dat ik opsta met een doffe en droge huid.”

 

  1. “In de laatste jaren ben ik begonnen mijn huidverzorgingsroutine uit te breiden met serums. Vorig jaar heb ik Absolution producten ontdekt, en ik gebruik deze producten nu dagelijks. Het meest recent ontdekte ik de Superfood Booster Serum van Absolution, ik meng deze met de dagcreme. Ik meng een pompje serum in mijn handen met de dagcreme (ik gebruik momenteel ook dagcreme van absolution, deze is ondanks de naam geschikt voor mannen én voor vrouwen). Vervolgens wijf ik de substantie zachtjes op mijn gezicht nadat ik deze gereinigd heb. Sinds ik ben begonnen met het gebruiken van serums in de ochtend en in de avond heb ik een fantastische verbetering opgemerkt aan mijn huid, en zelfs uit mijn omgeving heb ik mensen die het op valt. In het bijzonder helpen de natuurlijke ingredienten die vol zitten met vitamines pukkeltjes en roodheden drastisch te verminderen. Van alle serums kan ik persoonlijk de Absolution producten ten zeerste aanraden.”

 

  1. “Iedereen weet dat lichaamsbeweging goed is voor je hart, lichaam en geest. Maar wat veel mensen over het hoofd zien is dat lichaamsbeweging ook geweldige resultaten heeft voor de huid! Er is heel veel circulatie als je aan het zweten bent, hierdoor worden afvalstoffen opgeruimd en daardoor krijg je door jouw work-out een hele mooie natuurlijke stralende huid.”

 

  1. “Ik breng om collageen te stimuleren en rimpels te voorkomen serum aan door het zachtjes op mijn huid te drukken. Daarna masseer ik het op mijn gezicht in een opwaartse beweging. Door het drukken dat ik doe wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Door het masseren worden daarna alle gifstoffen die zich in je lymfeklieren hebben opgehoopt weggespoeld. Het gaat dus niet alleen om wat je gebruikt maar ook hoe je het gebruikt! Ik gebruik zelf de Absolution producten, deze zijn helemaal natuurlijk, wat ik persoonlijk heel fijn vind.”

 

  1. “Maak jouw ochtendritueel ontspannend en lonend. Ik gebruik cleansing olie in de ochtend, dit reinigt mijn huid zonder het te veel te irriteren. Daarna gebruik ik een serum die helpt met het beschermen tegen vrijeradicalen zoals rook, verontreinigde lucht en uv straling. Ook creëert het een perfecte basis voor make-up.”

De conclusie

Als wij 1 ding mogen noemen dat ons heel erg opvalt, dan is het dat absolution producten heel erg populair zijn onder de beauty vloggers. Wij willen geen bergen goud beloven, maar als ik dit zo zie dan denk ik dat ik ook even een potje ga halen. 😀

Vragen?

Als je nog iets kwijt wilt of wilt vragen, neem dan contact met mij op via de contactpagina.

Terug naar de welkomstpagina.

 

Lees ook:

Website laten maken

Wimperextensions