Wie ben ik

Hoi! Ik ben Gerben, en aan de hand van dit artikel wil ik je meer over mij vertellen. Deze introductie zal iets anders zijn dan dat je gewend bent van een regulier voorstel rondje, maar ja, dat past bij mij. Zo is Gerben, Gerben doet lekker alles op mijn eigen manier. Een vervelend mannetje, maar wel gezellig. Goed, we gaan starten. (Wil je eerst een reguliere introductie, bekijk dan de over mij pagina! Dit is meer een interview met mijzelf.

Wat is mijn favoriete film?
– The Matrix

Welke muziek luister ik het liefst?
– Vooral Jazz en Pop, maar soms ga ik ook stiekem “helemaal los” op R&B.

Wat is mijn favoriete dier?
– Een vleermuis, tja, raar maar waar, geen idee waarom. En nee het heeft niks met batman te maken, ik ben meer een spiderman fan ­čśë

Is dit je eerste website?
Ja! Ik had nooit verwacht mijn eigen website te hebben maar het is toch gelukt! Ik heb alles helemaal zelf gedaan, oke oke, met een klein beetje hulp van mijn zoon (hij stond achter me toen ik dit schreef).

Welke categorie├źn vind je leuk om over te schrijven?
Eigenlijk alles wel, dus als je diensten en producten hebt en je wilt dat ik daar over schrijf doe ik dat graag! Ik moet er wel bij zetten dat ik eerlijkheid het belangrijkst vind, dus je kunt me niet omkopen. Maar als je echt een goede dienst hebt zal ik je zeker aanraden mij een berichtje te doen want een mooie review of een blog over jouw product of dienst kan altijd een net dat beetje extra reclame zijn dat jouw bedrijf wel kan gebruiken.