Een website leasen of website kopen?

Een website leasen of website kopen?

In uw online of digitale promotiestrategie is uw website de ster van de show. Het is het stuk online onroerend goed dat aan niemand anders dan u toebehoort.

Het is daarnaast de enige plek online die adequaat gecontroleerd wordt door niemand anders dan u.

Marketing online heeft iets te bereiken vervolgens het beheersen van aandacht. Verdwenen is elk digitale lawaai van sociale media en aanvullende concurrenten, uw website is de verlaten plaats kunt u gemakkelijk concentreren op mensen aandacht waar u het wilt. Dit is de reden waarom op dezelfde manier als u klikt op een sociale media of online advertentie de eerste plaats die u verwerven gestuurd naar is de adverteerders website. Digitale marketeers weten dat als je er bent, is er een veel ver vooruit geluk van u het aangaan van gegaan hun merk en steeds een koper. Er is zo veel mogelijk qua het laten maken van een website, en wij kregen de vraag wat het leasen van een website uit zou maken qua verschil, en of wij voor en nadelen hadden voor een website leasen of een website kopen. Daarom is dit artikel geschreven, en ik hoop dat je er alles uit kan halen wat je nodig hebt voor het vinden van jouw webdesigner.

Het belangrijkste is niet leasen of kopen, maar waar je de website laat maken.

Een andere belangrijke verdediging om een goede website te hebben is dus dat mensen u kunnen vinden en meer ongeveer uw producten of diensten snel en gemakkelijk te weten komen. Heb je ooit rekening houdend met half gekmakend te lokaliseren een businesss e-mail of nummer maar het is niet online vermeld? Je bent niet alleen.

Samen op dezelfde manier als het vinden van u, moet uw website mensen zetten tot een stap verder. Het moet vertrouwen in uw bedrijf creëren en leads hebben die verkoop worden. Een bekwaam opgezette, aantrekkelijke website kan dit voor u doen, zelfs als u slaapt.

Het kiezen van de beste webdesign bedrijf of webdesigner

Om de beste website ontwerper of bedrijf te kiezen helpt het om zo veel mogelijk te begrijpen wat je echt nodig hebt. U kunt dan een aanbieder vinden die het beste aan deze behoeften voldoet.

Checklist ontvangen

Wilt u een checklist ontvangen van ons? Stuur ons dan een berichtje.

Maak een lijst van eisen voor uw website.

Het moet omvatten:

Wat uw website zal zich richten op nieuws? Uw producten? Uw betrouwbaarheid? Uw snelheid van service? etc. Een website heeft net als een definitieve uitzending een betere ongeplande kans om begrepen te worden en een machtige indruk achter te laten op uw bezoekers.

Wat krijg je wilt bezoekers te bereiken op uw site te kopen producten? Aanmelden als leden? Uitkering van uw inhoud? Wie is uw streven publiek? extra bedrijven? High-end kopers? massa consumentenmarkt? Enz. Wat zijn de woorden en onderwerpen die ze gebruiken om te praten over uw branche?

Heb je de kopie (tekst) die zal gaan op uw site of zal het verlangen om te worden geschreven? Copywriting is een faciliteit die sterk zal accumuleren hoe capabel de site communiceert de perfecte mededeling die u wilt verzenden. Als u kopij heeft maar niet weet hoe goed die is, kan het een goed idee zijn om het professioneel te laten comprimeren of herschrijven.

Heeft u professionele beelden (foto’s, grafieken of illustraties) voor uw site? Of zullen ze gewoonte om te worden geleverd door de webdesigner of bureau?

Wilt u speciale inhoud laten maken om uw website nog verbazingwekkender te maken? Bijvoorbeeld, op maat gemaakte video of animaties, infographics om visueel te lopen door uw situatie, enz.

Welke speciale functies zult u nodig hebben? E-commerce, online boeken, achtergrondvideo, online gesprek etc.

Hoeveel pagina’s denk je dat het moet hebben? Denk niet helemaal een argumentatieve idee van hoe uw site zou kunnen worden ingedeeld en welke vervangende pagina’s het zou moeten hebben.

Zal u gewoonte een eenvoudig te gebruiken blog op uw site die u of uw personeel kan artikelen publiceren om? (Hint: je moet er een hebben!)

Welke extra websites online bereik je in wezen gegaan die kunnen inspireren en back-up u beschouwen als op uw eigen ontwerp? U hoeft dit niet te doen, maar het helpt.

Wat is je budget en hoe gymnastisch is het?

Schrijven naast elk deze ideeën zal u aanmoedigen beter begrijpen waar je op zoek naar bent. Het zal dan u steunen om aan webdesigners of agentschappen te communiceren zodat kunnen zij snel begrijpen en citeren op uw ontwerp-project.

Nu u weet wat uw eisen zijn, kunt u nu gemakkelijker op zoek gaan naar een website ontwerper of bureau die deze eigenschappen kan bieden.

Hoe weet u welke webdesigner het beste in uw behoeften kan voorzien?

Website leasen

Een website leasen is vooral handig als je niet in een keer direct een klap geld wilt of kunt investeren. Je kunt jouw website voor slechts een klein bedrag per maand online houden, daarom is dit aan te raden voor kleine en startende ondernemers. Het is nieuw want voorheen was een website leasen nog niet zo makkelijk, omdat een bedrijven dit niet aanboden.

Tegenwoordig zijn er zo veel mooie tools te gebruiken om een website in elkaar te zetten dat het voor bedrijven mogelijk is een mooie website voor je te maken en daar niet gelijk volledige uren voor hoeven te draaien. Ik kan een website leasen sowieso iedereen aanraden die net start, maar ook andere bedrijven kunnen hier gebruik van maken als ze niet gelijk veel willen investeren.
Het enige nadeel aan een website leasen is natuurlijk zoals het altijd met leasen is, dat de website niet volledig jouw eigendom is, want als je niet meer betaalt is de website ook niet meer van jou.

Website kopen

Heb je al een goed lopend bedrijf? Of weet je zeker dat jouw website lease je winst op gaat leveren? Koop dan liever in één keer een website, dan ben je in één klap van de kosten af. Je betaalt natuurlijk altijd nog wel maandelijks kosten voor de hosting servers of voor de onderhoud, maar dat staat er los van. De website is volledig van jou en je kunt er mee doen wat je wilt. Of je nou met de webdesigner wilt blijven samenwerken voor hosting of onderhoud, het is jouw eigen keuze. Je kunt het misschien wel zelf doen, of laten doen door een goede vriend die het voordelig voor je kan regelen.

Waar let je op bij een webdesigner

Hier zie je een lijst waar je op kunt letten bij webdesigners.

  1. Hun eigen website ontwerp

Als u bladert door een lijst van marketing bedrijven youll hebben geen oorzaak problemen vinden van ladingen website ontwerpers en website design bedrijven.

Een goed gebied om te beginnen, om te overwegen als u wenst om hen te gebruiken, is om te zien op hun eigen website. Ziet het er modern uit? Is het netjes en duidelijk? begrijp je meteen wat ze ongeveer zijn en wat ze aanbieden? Of is het onduidelijk of vermoeiend en maakt het je niet enthousiast in het gebruik van hun diensten?

Als een website ontwerper niet eens de zorg om hun eigen website geweldig te maken, hoe waarschijnlijk zijn ze te maken duidelijke jouwe is?

  1. Hun website portfolio

Neem een kijkje door middel van hun online portfolio op hun website. Als ze dont hebben een aankondigen verstoren op.

Check out de nieuwe websites die ze hebben gebouwd.

Hebben ze te communiceren wat de zaak is echt over?

Voelen ze zich opgeruimd en vastberaden rekening houdend met een positieve verklaring in heel?

Hebben ze gemaakt sites rekening houdend met dezelfde of thesame functies om wat u hebt opgeschreven in uw eisenlijst hierboven?

Zijn deze websites gemakkelijk te benaderen op elk type apparaat? Als je niet surfen op uw telefoon, bewerken in de werken de website op uw telefoon. Is het nog steeds gemakkelijk te bereiken en ziet het er goed uit?

  1. Website must-haves

Er zijn zeker functies die u moet invoegen in uw website ontwerp om het echt werken op de bevordering van uw ding online te maken. Zorg ervoor dat u een leverancier die geeft net over deze functies te kiezen. We gaan hier dieper in op elk van hen en waarom elk van hen bijgevolg belangrijk is.

Website must-haves: Snelheid

Een website moet snel laden. Hoe sneller, hoe beter. Een onderzoek door Amazon vond dat voor elke extra seconde die het duurde hun site te laden, ze drijven 10% van hun shoppers! Website snelheid beïnvloedt vervolgens hoe gemakkelijk Google stuurt mensen naar uw pagina via hun zoekopdrachten. Het is makkelijker voor uw bedrijfs website te komen in de werken in Googles zoekresultaten als uw site is snel. U wilt ervoor zorgen dat uw site rijkdom zo dicht mogelijk bij onmiddellijk als mogelijk.

Website must-haves: Website Leasen of Kopen?

Heb je een voorkeur voor betaalwijze, bekijk dan of de webdesigner deze betaalwijze wel aanbied. Als je gaat voor een website leasen is het verloren moeite om onderzoek te zoen bij een designer die dat niet aanbied. Dus als je al zeker weet of je een website wilt leasen of kopen kun je het beste specifiek hier op zoeken en dan pas de andere punten bekijken.

Website must-haves: Mobiel en tablet site (ook wel responsive website design)

Ik weet zeker dat je websites op je telefoon bent tegengekomen die je moeilijk kunt lezen. De tekst is zo klein dat je moet inzoomen om te zien wat er gebeurt. De kleine knopjes zijn moeilijk met je duim in te drukken. Het is pijnlijk, toch?

Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende schermformaten: van telefoons tot tablets tot enorme retinaschermen en alles daartussenin. In feite gebruiken de meeste mensen vandaag telefoons om op het internet te surfen.

Websites afhankelijkheid te worden gebouwd dus dat ze er goed uitzien en leesbaar zijn geen situatie wat het apparaat viscerale gebruikt om ze te bekijken. Dit wordt genoemd levendige website design. De website zijn ontwerp reageert op de schermgrootte van het gebruikte apparaat.

U kunt controleren of een website ontwerper is het creëren van vlotte websites door creatie happening een website die ze gebouwd hebben (of hun eigen website) op uw computer. Pak een hoek van het browservenster en sleep het om breder en smaller als in het voorbeeld hierboven.

Zien de afbeeldingen en tekst op de pagina er desondanks goed uit en benaderen ze gemakkelijk als u aan de breedte van het browservenster morrelt? Is er een mobielvriendelijke navigatieknop, gezien de drie regels hierboven? Zo niet, realiseer je dan dat je ze niet moet gebruiken om je website te ontwerpen! U zult het missen op materie van iedereen met een scherm dat het niet voor bedoeld is.

Website must-haves: SEO (Google zoekmachine vriendelijk)

SEO (Search Engine Optimization) betekent al het mogelijke doen om ervoor te zorgen dat mensen die zoeken via Google uw website vinden. Het is de bedoeling dat uw website in een toppositie komt op een Google zoekresultaten pagina voor zoekwoorden die betrekking hebben op uw bedrijf.

Verkeer van Google is een van de beste soort verkeer dat je kunt krijgen. Als iemand klikt op uw site op de manier van dat ze op zoek naar het evenement dat X doet, ze willen een zaak te lokaliseren als de jouwe op dit moment! We hebben uitgevonden dat mensen die gaan naar onze eigen site, en die vanaf Google komen, twee keer zo lang op onze website besteden als verkeer dat via social media komt. Wanneer iemand is scrollen door Facebook zijn ze waarschijnlijk niet daar te vinden voor praktisch een specifiek verlangen dat ze hebben. Ze zijn gewoon het controleren van hun contacten en belangen. U kunt vangen hun aandacht een keer een heraut of advertentie, maar zijn meestal slechts voor een moment.

De conclusie

Als je kijkt of je een website wilt leasen of kopen is dat niet het enige punt waar je naar moet kijken, je moet vooral ook kijken of de webdesigner aan jouw eisen voldoet. Kijk daarna pas of de webdesigner het leasen of kopen allebei aanbied, sommige webdesigners hebben namelijk beide opties. De webdesigner zelf is belangrijker dan de manier van betalen. Maar als je niet veel te besteden hebt, ga dan voor een lease website!

Vragen?

Als je nog iets kwijt wilt of wilt vragen, neem dan contact met mij op via de contactpagina.

Terug naar de welkomstpagina.

 

Lees ook:

Website laten maken

Gerelateerd

Scheidingswand maken

Scheidingswand maken Een scheidingswand kan gebruikt worden voor allerlei verschillende (tijdelijke of permanente) oplossingen. Wilt u zelf een scheidingwand in…